Doel afdeling Financiele astrologie

Wat is betrouwbaar?
 
image Orde aanbrengen in de idiote hoeveelheid claims in verband met astrologie en de beurs.


Net als bij technische analyse ontbreekt doorgaans een gedegen wetenschappelijke onderbouwing. Er is wel wat statistisch onderzoek gedaan, maar in feite mag dat geen naam hebben. Ik zal laten zien hoe dat komt.

De ergste tekortkomingen in de huidige literatuur zijn de volgende:
  1. Men noemt extreem veel standen .
  2. leidt daaruit verschillende scenario's af.
  3. Deze scenario's spreken elkaar tegen.
  4. Zo kan men achteraf altijd het scenario kiezen dat [ min of meer ] klopte
Anders gezegd: doorgaans claimt een astroloog gigantisch trefzekere resultaten. Deze berusten echter niet op voorspellingen, maar op achteraf kiezen van de scenario's die ook iedereen zonder astrologische hocus pocus had kunnen opstellen.

Deze afdeling laat zien hoe de belegger het kaf van het koren kan scheiden zo dat gewenst is. Wie liever fantaseert en mysterieus doet met een tsunami aan holle kreten is hier aan het verkeerde adres.

Voor opleidingen in financiele astrologie betaalt de gebruiker al snel duizenden euro's. Een extra voordeel van deze webstek is, dat iedereen die gewoon in zijn eigen spaarpot kan houden.
 


Veel gratis info en nuchtere inleidingen

geen duizenden euro's voor scholing
 
De kosten om financiele astrologie te leren toepassen zijn exorbitant hoog. Het gaat om duizenden euro's, soms zelfs om tienduizenden. Ik bied hier ook informatie aan die iemand de mogelijkheid biedt zelf astrologische informatie te gebruiken bij het beleggen. Begin met het gratis e-boek onder Leren.