t
 
image

Horoscoop methode

Hoe voorspelt een astroloog?

bradley indicator siderograph


Click op de afbeelding voor een grafische voorstelling van van het astrologisch handelssysteem bcFinast


Een van de theorieen in verband met astrologie is dat je de horoscoop: [wat is dat?] moet bestuderen van het subject waarover je een uitspraak wilt doen. Als het om de beurs gaat, moeten er dan in het ideale geval 2 horoscopen worden bestudeerd of liever nog 5:

  1. De horoscoop van het land.
  2. De horoscoop van de beurs.
  3. De horoscoop van de index.
  4. De horoscoop van de centrale beurs die de rente bepaalt.
  5. De horoscoop van de munt.
 
 
image

De horoscoop van Nederland

Hoe bepaal je de exacte geboortetijs van Nederland? Geen idee en in de literatuur vinden we heel veel mysterieus gebabbel. Nee, zo wordt beweerd, je moet altijd exact tot op de milliseconde weten wat de geboortetijd is. Er zijn methoden voor om dat alsnog te achterhalen.

Dat gaat als volgt: je weet b.v. wanneer de 2e wereldoorlog begon. Je bedenkt er een stand bij die passend is. Je maakt de horoscoop pasklaar en bingo, alle astrologen juichen, O, o, wat is die astrologie toch geweldig: in 1585 stond de tweede wereldoorlog al aangekondigd in de horoscoop van Nederland, applaus, chapeau.

Dit heet "horoscoop correctie".

Horoscoop Nederland: een van de vele

Daarin is te zien dat Pluto tot januari 2010 door het tweede huis loopt en dat betekent: "alles moet worden getransformeerd wat met de economie te maken heeft, failliet gaan kan daar goed bij horen". Ziezo, de astrologie is weer eens gered, maar lees op de genoemde pagina ook wel even na, wat er allemaal in te brengen is tegen dit soort verhalen.Horoscoop Beurs Amsterdam

En hier willen we natuurlijk zien dat de beurs van Asterdam weer ging stijgen in het jaar onzes Heeren 2003. En ja hoor: jupiter gaat door het tweede huis vanaf 15 october 2003. Was de bodem niet in maart 2003?

Men redeneert nu als volgt:

We nemen altijd een ruime marge. Bovendien kondigde de nieuwe cyclus in de beurs van Amsterdam zich aan tussen november 2002 en juni 2003 en als je nu de helft neemt tussen november en juni, waar kom je dan uit? Juist: op half maart 2003.
 
 
image

Handelen met deze methode?Het is duidelijk dat de horoscoop methode niet kan worden gebruikt om er een trefzeker handelssysteem mee te bouwen. Dat komt door het volgende:
  1. Er is geen consistent verband tussen horoscoop standen en financiele cycli.
  2. Daardoor moet gewerkt worden met marges in de tijd. Dit komt neer op een vorm van boerenbedrog. Vriendelijk gezegd: curve fitting. Beursanalisten hebben daar ook een handje van.
  3. Er zijn veel te veel potentiele horoscoop-standen die in aanmerking komen als keerpunt in financiele instrumenten. Daardoor kan men zich altijd beroepen op een hoge mate van trefzekerheid.


 
 
image

En dat wil zeggen?Cave astrologum.
 
image

Bruikbaar?Dit laat slechts 1 conclusie toe.

Het is duidelijk dat de horoscoop methode niet kan worden gebruikt om er een trefzeker handelssysteem mee te bouwen. Dat komt door het volgende:

  1. Er is geen consistent verband tussen de voorspelde omkeerdata en financiele cycli.
  2. Steeds wordt achteraf geconstrueerd welke constellatie past bij een omkeerpunt dat heeft plaats gevonden.


image

Wat krijgt u hier?

Hier bied ik gratis alle informatie aan die in die gigantisch dure cursussen - de nieuwe kleren van de keizer - aan de belegger wordt aangereikt.

Wat een belegger moet doen om met astrologie te werken en dan toch geld te verdienen, laat ik zodoende hier zien. Ik laat niet zien hoe astrologie moet worden toegepast. Wie mijn know how wil gebruiken om op consistente wijze geld te verdienen op de beurs verwijs ik naar mijn adviezen.