De tekens van de dierenriem in de Financiele astrologie

Welke informatie geven ze?
 
image Orde aanbrengen in de idiote hoeveelheid claims in verband met astrologie en de beurs.

De gangbare astrologie werkt met een reeks niet bestaande zogenoemde "sterrenbeelden". In de fysieke werkelijkheid correleren deze sterrenbeelden met niets, niet met de sterrenbeeldconstellaties dus. Het heeft dan ook geen zin de luistheid van uitspraken op grond van astrologie te verklaren met de kreet

Zo boven, zo beneden.

Bedoeld als: wij hebben als bewijs de kosmische werkelijkheid achter ons staan.Would be babbelaars - ze noemen zich skeptici - gebruiken dit feit om uitspraken op grond van astrologie te betitelen als kwakzalverij en bedrog.

Je kunt ook gewoon uitzoeken wat die uitspraken inhouden en dan uitzoeken hoe je er je voordeel mee kunt doen. Dat is wat ik hier doe.

Sector rotation met financiele astrologie

De tekens van de dierenriem worden gebruikt om te voorspellen welke sectoren heet of koud zijn gedurende een bepaalde tijd. Dat geldt voor aandelen, maar ook voor goederen en munten. Voor sector rotation dus.

Welke sectoren aan welk teken van de dierenriem worden toegewezen beschrijf ik bij de afzonderlijke tekens.

 


Veel gratis info en nuchtere inleidingen

geen duizenden euro's voor scholing
 
De kosten om financiele astrologie te leren toepassen zijn exorbitant hoog. Het gaat om duizenden euro's, soms zelfs om tienduizenden. Ik bied hier ook informatie aan die iemand de mogelijkheid biedt zelf astrologische informatie te gebruiken bij het beleggen. Begin met het gratis e-boek onder Leren.